Elias

image

Detta är inte en blogg med pekpinnar, om att lyfta mest, bygga mest eller springa snabbast. Det här är en blogg om träningsglädje, blod, svett, tårar och tusen timmars träning mot att finna hälsan och prestationen under tävling.

Jag har under mina år provat på det mesta inom idrott, men har varken sprungit seriöst eller snabbast tidigare. Jag börjar dock komma ikapp mig själv fysisk och har faktiskt börjat gilla löpningen mer och mer. Jag vill verkligen älska det, men jag kan inte påstå att jag är där än. Jag jobbar på det dock, kärleken och skönheten i ett träningspass framför att inte kunna gå dagen efter, med följden att lägga av.

Jag tränar en hel del, en del säger för mycket, jag säger att det är lika naturligt som att borsta tänderna och att jag kör sålänge jag mår bra av det. Det blir mycket promenader med Skorpan, styrkelyft och löpning. Fokus ligger på löpning med längsta sträckan i en halvmara. Även satsar jag på att bli snabbare på kortdistans, där jag framför allt vill köra canicross med min pointerkille. Överväger även styrkelyfttvälingar nu när jag börjar komma upp på finare vikter. Dock är det främsta målet framför alla; njut träningen.

Jag heter Elias, jag är 28 år och det här är min väg mot välbefinnande. Du är välkommen att dela resan!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s