Seg fredag, men PB böj – böjdag

Igår vart ett sent pass på jobbet då vi var på Lady Gagas konsert i Globen. Kom hem vid midnatt och det tog sin lilla tid att varva ner trots att jag var stentrött. Har nött in sovschemat 24-08 i både mig och Skorpan, så det var inte med glädje jag väcktes till att gå ut i regnet imorse. Men upp och påt bara! Ut för hundrastning, i med kaffet, in med hunden i bilen och iväg till gymet! Kom dit till strax efter 10 och idag var det lugnt och skönt där.

Smällde upp mina 100kg på stången och böjde på. Har inte kört så högt innan och körde 100 istället för 97,5 pga lathet, jag orkar inte mecka ihop så många viktplattor. Plus att det bara blir fördel att säbka vikten vid maxtest. Tryckte upp en tvåa och tre ettor. Hoppade sista setet då det kändes förbannat tungt sist setet jag körde, ville inte riskera en skada. Kör fem ettor nästa fredag istället.

De raka marklyften på viktplatta var inte tunga med ruskigt sköna i hamstrings. Dels riktigt skön stretch, dels fin kontakt. Avrundade benen med lite lättare benpress och gick till dipsen.

Dipsen hade jag tänkt skulle vara tunga så jag planerade fem sjuor. Men det var inte tungt mer än i framsida axel, vilka jag trashade i onsdags. Bra att veta att formen i triccarna sitter! Avrundade hela passet med tio reps maghjul på knä och 10/10 reps snea crunch på boll bara för att. Normalt kör jag inte mage men idag kändes det lockande.

Passet i vikt
Styrkeböj 100kg 2-1-1-1
Raka mark 40kg 10-10-10
Benpress 130kg 10-10-10
Dips 7-7-7-7-7
Maghjul 10
Sneda crunch på boll 20

Nu ska vi samla oss, gå till hagen i regnet och sen käka fet lunch (Skorpan får sin i leksaker) innan det är dags för jobb.

Mot toppformen och trevlig helg!

***

Sport, träning, styrketräning, styrkelyft, fitness five

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s