Ledig måndag med pass A

Idag blev det äntligen ledig mlndag med allt vad det innebär. Hoppade morgonpromenaden i vanlig ordning för ett tidigt gympass uppföljt av en finpromenad.

Passet
Böj 65kg 5×5 (415kg inkl uppv)
Bänk 47,5kg 5×5 (342kg inkl uppv)
Rodd 47,5kg 5×5 (342kg inkl uppv)
100rep mage

Rundade av med 5 olika övningar för magen a 20 rep. Det blev hjulet på knä, crunch på medicinboll, benrullning på medicinboll, sit-ups och sneda situps. Tänker att jag lägger in mage måndag och fredag oavsett pass, för mer bålstabilitet. Fast 60/40 med fördel rak bålstabilitet för att stärka upp hållningen i styrkelyften.

Direkt efter gymmet (okej, efter 500ml proteindrink) drog vi till Flottsbro för finpromenad. Vi började stadigit på utsiktsrundan. Sen vek vi av från leden för att titta på utsikten. Kom efter det till en badplats där Skorpan fick simma ett varv medan jag gick på U-bryggorna och lotsade. Vi fortsatte längst det jag trodde var leden men plötsligt tog markeringarna slut och vi fann oss på ett berg. Eftersom jag är för stolt för att gå tillbaks klättrade vi ner. Ett spännande åtagande med kalv i snöret. Vi kom ner helskinnade, hittade med hjälp av gpsen till leden och hittade bilen. Slutet gott med alla leder intakta!

image

image

image

Mot toppformen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s